flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конкурс на заміщення вакантної посади секретаря суду;

23 серпня 2018, 13:13

                                                           Оголошення

 

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  секретаря суду;

Вимоги до кандидатів на посаду судового розпорядника: громадянство України;  вища освіта за спеціальністю "Правознавство" або "Правоохоронна діяльність" з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста; без вимог до стажу роботи; досконале володіння державною мовою; знання Конституції України, законів України «Про державну службу», «Про засади запобігання і протидії корупції», «Про судоустрій і статус суддів», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації».

Документи:

-  заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення   заявника зі встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби; до якої додається резюме у довільній формі.

 – особову картку (форма П-2 ДС) з додатками;

 – дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

 – копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

 – декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України “Про засади запобігання і протидії корупції”;

 – копію документа, який посвідчує особу;

 – копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

 – довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

-  посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.  

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Подавати документи протягом 30 календарних днів. Останній день прийому документів 20 вересня 2018 року. Конкурс проводиться  27 вересня 2018року о 10 годині в приміщенні суду.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за телефоном: 3-17-53.